Babasının evinin önünde iki ambulans bekletiliyor

Babasının evinin önünde iki ambulans bekletiliyor
İran'da düşen Türk uçağında yaşamını yitiren 11 kişinin cenazesi İran Adli Tıp Kurumu’na teslim edildi. Cenazeler burada yapılacak işlemlerin ardından Türk yetkililere ve ailelerine verilecek

İran'da düşen Türk uçağında yaşamını yitiren 11 kişinin cenazesi İran Adli Tıp Kurumu’na teslim edildi. Cenazeler burada yapılacak işlemlerin ardından Türk yetkililere ve ailelerine verilecek. Kazada yaşamını yitirenlerden Mina Başaran’ın babası iş insanı Hüseyin Başaran’ın Göktürk'teki villasına ise taziye için çok sayıda kişi geldi.

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jet dün akşam ülkenin güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetti. Jetin kaptan pilotunun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi. Jette bulunan yolcuların isimleri ise şöyle: Mina Başaran, Liana Hananel, Zeynep Coşkun, Jasmin Baruh, Aslı İzmirli, Ayşe And, Sinem Akay ve Burcu Urfalı.

İKİ AMBULANS BEKLETİLİYOR

Feci kazada yaşamını yitiren Mina Başaran’ın babası iş insanı Hüseyin Başaran’ın Göktürk’teki villasına ziyaretçi akını yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren Başaran Ailesi'nin evine taziye için çok sayıda kişi geldi. Başaran ailesi evde taziyeleri kabul etti. Site içerisinde ise gün boyunca iki ambulans bekletildi.

Etiketler :