Aykut Erdoğdu'dan 'Adam dövdü' iddialarına yanıt

Aykut Erdoğdu'dan 'Adam dövdü' iddialarına yanıt
Güneş gazetesinin bugünkü manşetinde CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu’nun Adalet Kurultayında alkol alıp Kemal Kılıçdaroğlu’nun çadırını bastığını iddia etmişti

Güneş gazetesinin bugünkü manşetinde CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu’nun Adalet Kurultayında alkol alıp Kemal Kılıçdaroğlu’nun çadırını bastığını iddia etmişti. Aykut Erdoğdu Halk TV canlı yayınına telefonla bağlanarak bu iddialara yanıt verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Güneş gazetesinin manşetine çok sert tepki gösterdi. Gazete, Erdoğdu’nun Adalet Kurultayında alkol alıp Kemal Kılıçdaroğlu’nun çadırını bastığını iddia etmişti.  Bu habere tepki gösteren Erdoğdu, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bu haber falan değil… Bu iftira… Bu ahlaksızlık… Bu vicdansızlık… Bu şerefsizlik… Bunun hesabını vereceksiniz…” dedi.

'BUNLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM'

Güneş gazetesi ile birlikte birçok haber sitesi bu iddiaları yayınladı. Halk TV canlı yayınına telefonla bağlanan Aykut Erdoğdu bu iddiaların gerçek olmadığını savunarak, "Bunları Allah'a havale ediyorum. Yemek bile yeme şansım olmadı. Halk Arenası'na gitti eşim çocuğum yanımda, on iki çeyrek gibi program bitti, eşimi çocuğumu aldım gittim. Çocuğum çok acıkmıştı gittik köfte yedik. Geldik Adalet Kurultayına... Adı geçen bu iftiralara nefret teşkil eden Cenk diye bir çocuk, benim aracımı kullanan çocuğa ben içeri girdikten sonra saldırarak yumruk atmış, yüzü kanamış. Bu çocuğun polis kaydında araması da varmış. Ben sadece Kurultay alanının dışına çıkarılması talimatı verdim. Ben içki içmedim.

'BENİM OLAYLARLA HİÇBİR İLİŞKİM YOK'

Genel Başkanımızın çadırına gitmek nasıl olabilir ? Benim bu çocuğu darp ettiğim nasıl söylenebilir. Görüntüler herşey ortada. Böyle iftira nasıl atılır? Yok silahla gelmişim yok içkiliymişim... Güneş, Takvim değilde bunu birde CNN yayınlıyor. Eğer böyle birşey yaşandıysa ben kendimi Taksim meydanında yakmaya hazırım. Ama eğer böyle birşey yaşanmadıysa Türkiye'nin bu kadar zor bir döneminde parti içine benim üzerimden bir iftira atılıyorsa, Allah o Doğan medyadan da  Takvimden de Güneş'ten de bunun hesabını sorsun. Aklı olan bu iftiralara inanabilir mi? Takvim'i Güneş'i anladım ama bunu Doğan Haber Ajansına nasıl yaptırdılar. Benim olaylarla hiç bir ilişkim yok." dedi.

'DAVA AÇACAĞIZ'

Hukuki yollara başvuracak mısınız sorusuna Aykut Erdoğdu, "Tabi ki dava açacağız. Görüntüler ortada. Benim olayla ilgim yok" açıklamasını yaptı.

Etiketler :