Aydınlar sponsor oldu, Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım'a ateş püskürdü!

Aydınlar sponsor oldu, Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım'a ateş püskürdü!
Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar beraber poz verdi. Fenerbahçe tribün grupları sert tepki gösterdi.

Fenerbahçeliler, kulübün yaptığı son sponsorluk anlaşmasına ateş püskürüyor. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye yönelik yaptığı açıklamalarla camiayı karşısına alan dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Acıbadem olarak Fenerbahçe formasına sponsor olması tepkilere neden oldu.

Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru olan Acıbadem'in sahibi Mehmet Ali Aydınlar, şike davası sürecinde ifade ettiği "Fenerbahçe aklanırsa 45 milyon Euro'yu cebimden vereceğim" sözünü yerine getirerek bu parayı kulübe ödeyecek ancak karşılığında şirketinin formada yer alarak sponsorluk anlaşması yapılması Fenerbahçe taraftarlarını çileden çıkardı.

TRİBÜNLERDEN SERT TEPKİ

Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği (1907 ÜNİFEB) bir açıklama yaparak "3 Temmuz süreci ve sonrasında camiamıza büyük zararlar veren bu şahsın sponsorluğu ve desteğine muhtaç olunmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Kadıköy merkezli tribün hareketi Çubuklu ise Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi:

"FENERBAHÇE camiası, 3 Temmuz kumpasında ahlaki yoksunlukla ve gerçeklerden uzak bir şekilde kulübümüze saldırmaya çalışan bu şahsın sponsorluğuna muhtaç değildir. Çubuklu forma kutsaldır.

Mayıs ayındaki tarihi kongre öncesi düşülen bu sponsorluk çukuru, FENERBAHÇE'nin tarihi mücadelesine zarar vermeye dek uzanmıştır. Unutulmasın ki; tarih, davasını satanların korkaklığını da yazacaktır."

Vamos Bien tribün grubu da sert bir açıklama yayınlayarak tepkisini ortaya koydu.

İşte sosyal medyada tribün grupları ve münferit Fenerbahçeliler'den gelen tepkiler:

Etiketler :