Avrupa'daki temsilcilerimizin rakipleri belli oldu!

Avrupa'daki temsilcilerimizin rakipleri belli oldu!
Ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan takımlarımızın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. İşte ayrıntılar...

Ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan takımlarımızın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu;

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Club Brugge oldu

İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen Şampiyonlar Ligi 3'ncü ön eleme turu kura çekiminde İstanbul Başakşehir'in rakibi belli oldu. Turuncu-lacivertli ekip Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti. Temsilcimiz ilk maçını 25 veya 26 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı ise 1 veya 2 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.

İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından katılmaya hak kazanacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Sarı-Lacivertli ekip Sturm Graz/Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Fenerbahçe ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü deplasmanda, rövanşı ise 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynayacak.

Avusturya ekibi Sturm Graz ile Karadağ takımı Mladost Podgorica eşleşmesinin 2. ön eleme turunda oynanan ilk maçında Karadağ ekibi Mladost Podgorica deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Bu maçın rövanşı 20 Temmuz Perşembe günü Karadağ'da oynanacak.

Galatasaray turu geçerse rakipler belli

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds takımına 2-0 mağlup olan, Galatasaray'ın turu geçmesi halinde bir üst turdaki muhtemel rakipleri de belli oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Inter Bakü(Azerbaycan) ile Fola Esch(Lüksemburg) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İki ekip arasında Azerbaycan'da oynanan ilk karşilaşmayı İnter Bakü 1-0'lık skorlar kazanmıştı.

Etiketler :