Atilla Taş'tan CHP yorumu

Atilla Taş'tan CHP yorumu
Son yıllarda sosyal medyadan yaptığı yorumlarla büyük ilgi toplayan şarkıcı Atilla Taş, bu kez de CHP'nin kurultay süreciyle ilgili düşündüren bir mesaj paylaştı.

CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası başlayan tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kurultay talebiyle toplanan imzaların dün CHP Genel Merkezi'ne teslim edilmesi üzerine iyice alevlenen tartışmalara, son yıllarda sosyal medyadan yaptığı yorumlarla gündeme damgasını vuran şarkıcı Atilla Taş da dahil oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kurultay talebiyle toplanan imzalar dün Genel Merkez'e teslim edildi. CHP'de değişim isteyen grup yeter sayıda imza toplandığını iddia ederken, Genel Merkez'den yapılan açıklamalar yeterli imza bulunmadığı yönünde oldu. Açıklamalar üzerine oluşan atmosfere sosyal medyadan tepkiler yağmaya başladı. Son olarak Atilla Taş da bu tartışmalara katıldı ve Genel Merkez'in, Muharrem İnce'yi ülkeyi yönetmeye lâyık görüp partiyi yönetmeye lâyık görmemesinden kaynaklanan ironiyi, "Biz CHP olarak çok enteresan bi partiyiz! Bir adamı Cumhurbaşkanı yapmak isteriz ama parti başkanı olmak isterse ona düşman da olabiliriz!" sözleriyle eleştirdi.

Etiketler :