Bahçeli, "Erdoğan'ı destekleyeceğiz" dedi, O MHP milletvekilinden manidar paylaşım geldi!

Bahçeli, "Erdoğan'ı destekleyeceğiz" dedi, O MHP milletvekilinden manidar paylaşım geldi!
MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "2019’da Erdoğan’ı destekleyeceğiz" açıklaması sonrasında Attila İlhan’ın "Cinayet Saati" şiirini paylaştı."CİNAYET SAATİ" ŞİİRİNİ PAYLAŞTICumhurbaşkanlığı...

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "2019’da Erdoğan’ı destekleyeceğiz" açıklaması sonrasında Attila İlhan’ın "Cinayet Saati" şiirini paylaştı.

"CİNAYET SAATİ" ŞİİRİNİ PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanlığı sisteminin de geldiği 16 Nisan referandumunda "hayır" oyu vereceğini duyurmasının ardından Genel Başkan Yardımcılığı’ndan istifa eden MHP’li Atilla Kaya, Devlet Bahçeli’nin "2019’da Erdoğan’ı destekleyeceğiz" açıklamasının ardından Attila İlhan’ın "Cinayet Saati" şiirini paylaştı.

Şiiri çok sevdiğini, Attila İlhan’ın da kendisi için önemli bir yeri olduğunu ifade eden Kaya, paylaştığı şiirdeki "Haliç’te vurulan, eli kolu bağlanıp ağlayan vapur"un MHP olup olmadığıyla ilgili soruya da yanıt vermedi. Gelen günlerde bir basın toplantısıyla görüşlerini açıklayabileceğini belirten Kaya, kişisel Twitter hesabında "Cinayet Saati" şiirinin şu bölümünü paylaşmıştı:

"Haliç'te bir vapuru vurdular

Dört kişi demirlemişti eli kolu bağlıydı ağlıyordu

...

Cinayeti kör bir kayıkçı gördü

Ben gördüm, kulaklarım gördü

Vapur kudurdu, kuduz gibi böğürdü

hiçbiriniz orada yoktunuz"

ATiLA KAYA KHK'YI DA ELEŞTİRMİŞTİ

"Darbe ve terör olaylarında" sivillere yargı muafiyeti getiren KHK’ları da eleştiren Kaya, partisi tarafından "çizgiden sapmakla" eleştirilmişti.

Etiketler :