Atatürk'e hakaret etmek için akıl almaz bahane buldu!

Atatürk'e hakaret etmek için akıl almaz bahane buldu!
Niyet bozuksa, kafalar geriyse onlar için fark etmiyor, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmek için bir bahane buluyorlar. Tıpkı yandaş havuz medyanın vitrin isimlerinden Fatih Tezcan gibi! Onlar için Dünya Kız Çocukları...

Niyet bozuksa, kafalar geriyse onlar için fark etmiyor, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmek için bir bahane buluyorlar. Tıpkı yandaş havuz medyanın vitrin isimlerinden Fatih Tezcan gibi! Onlar için Dünya Kız Çocukları günü olması bile yeterli.

Diyeceksiniz ki,  hatta kendinizi Dünya Kız Çocukları Günü ile Atatürk'ü bir araya getirip nasıl hakaret edilmiş olabilir, haklısınız. Dedik ya, niyet bozuksa, kafalar geriyse, hele hele yandaş havuz medyadan bu şekilde para kazanıyorsanız mümkün!

AKP’ye yakınlığıyla bilinen, Atatürk'e ve Cumhuriyete düşmanlığı zirve yapmış TV yorumcusu Fatih Tezcan, Atatürk'e hakaret etmek için Dünya Kız Çocukları Gününü bahane etti. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Tezcan “Bugün #DünyaKızÇocuklarıGünü ve ben Diktatör Mustafa Kemal’in dayattığı Hrıstiyan Kanunları nedeniyle kızımı görmeden işkence ile yaşıyorum” diye yazdı.

Eşinden ayrılan Tezcan, çocuğunu görememesini bile Atatürk'e bağlamayı başardı. Şaşıracak bir şey, yolda ayağı taşa takılsa, Atatürk'e hakaret etmek için bahane bulabilecek bir zihniyetten bahsediyoruz.

Etiketler :