Atatürk Havalimanında uçak kazası! Yere çakılan özel jet alevler içinde kaldı!

Atatürk Havalimanında uçak kazası! Yere çakılan özel jet alevler içinde kaldı!
Atatürk Havalimanında kaza TC-KON tescilli özel jet Atatürk Havalimanında iniş sırasında düştü, Atatürk Havalimanı trafiğe kapatıldı.Piste inişi sırasında yere çakılan uçak alevler içinde kaldı.Edinilen bilgiye göre,...

Atatürk Havalimanında kaza TC-KON tescilli özel jet Atatürk Havalimanında iniş sırasında düştü, Atatürk Havalimanı trafiğe kapatıldı.

Piste inişi sırasında yere çakılan uçak alevler içinde kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda KKTC'ye gitmek için havalanan özel bir jet, havalandıktan kısa bir süre sonra acil iniş istedi. İniş sırasında pistten çıkan jette yangın çıktı.

YANGIN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkan özel bir jet yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerince yangına müdahale ediyor.

Atatürk Havalimanında düşen uçağın yandığı an böyle görüntülendi!

Publié par HALK TV sur jeudi 21 septembre 2017

Atatürk Havalimanında yanan uçağa böyle müdahale edildi!

Publié par HALK TV sur jeudi 21 septembre 2017

İNİŞ TAKIMLARI AÇILMADI

Edinilen ilk bilgiye göre daha önce Sanko Holding’e ait olan özel jetin iniş takımlarının açılmadığı için düştüğü belirtiliyor. Öte yandan uçağın Kırgız bir iş adamına ait olduğu söyleniyor.

4 KİŞİ YARALANDI

Olayda jetteki 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaptan pilotun ise hayatını kaybettiği iida edilmişti daha sonra bunun doğru olmadığı ortaya çıktı.

Ayrıntı ve geliyor...