Arto ile Şeyma Subaşı arasında gerginlik: Tazminat ödeyecek

Arto ile Şeyma Subaşı arasında gerginlik: Tazminat ödeyecek
Şeyma Subaşı, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Arto'ya açtığı tazminat davasını kazandı.Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı...

Şeyma Subaşı, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Arto'ya açtığı tazminat davasını kazandı.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Arto’ya 100 bin TL’lik tazminat ve 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

ARTO 14 BİN 640 TL ÖDEYECEK

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Arto’nun Twıtter'da Şeyma Subaşı için paylaştığı sözlerini hakaret kabul ederek, Şeyma Subaşı’ya 10 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi. Öte yandan, hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ve İstanbul 43. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Arto, Twitter'dan hakaret suçundan 116 gün adli para cezası karşılığı 4 bin 640 lira para cezası ödeyecek.

ALLAH'A HAVALE ETTİM

Geçtiğimiz günlerde kendisine hakaret eden çetenin gözaltına alınması üzerine, yıllardır bunların olduğunu ve saldırdığını söyleyen Şeyma Subaşı, “Ben önce onları Allah’a havale ettim. Sıkıntılı günler geçirdiğimi söyleyemeyeceğim ama neden böyle bir şey yaptıklarını anlamıyorum. Kıskançlık olabilir, başka şeyler de olabilir. Nefret dolular. Bugün hepsi yakalandı. Kendileri yazdılar, kendileri oynadılar. Bir şekilde bitti artık” demişti.

ARTO'DAN TEPKİ: İŞ ACUN VE ŞEYMA OLUNCA...

Şarkıcı Arto ise  dava ile çıkan haberlere sitemde bulundu ve Twittter hesabından "ŞEYMAMAAAAAM FEDAAA OLSUN DAHA KARARA BAKMADIM POSTA GAZETESİNDE GERÇİ YASAKLIYDIM DİYE BİLİODUM  AMA İŞ ACUN VE ŞEYMA OLUNCA ŞAKŞAKCISI GYY ACİLEN KOYDURMUŞ HABERİMİ DEĞER WALLA BU KADAR ÇIPLAK KADINI BİRARADA BASAN GAZETE İÇİN  HAYDİİİ CAHİDEEE ELLERRR HAVAYAAAA" notunu düşerek dava haberini paylaştı.

Etiketler :