Arda Turan'ın alacağı ücret...

Arda Turan'ın alacağı ücret...
Arda Turan, Medipol Başakşehir ile resmi sözleşmeyi imzaladı. 2,5 yıl boyunca Turuncu-Lacivertli takımda kiralık forma giyecek Arda Turan, yarım sezon için 2 milyon Euro ve bonus, gelecek sezon için 4 milyon Euro ve bonus kazanacak.

Arda Turan, imza sonrası şu açıklamaları yaptı...

"Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çünkü hayalime, şampiyonluk arzuma ışık tuttular. Benim için özel ve anlamı olan bir imza. Atletico Madrid'e attığım imza günlerimi hatırlatıyor. İnanarak ve isteyerek geldim. Başakşehir'in vizyonuna ve organizasyonuna o kadar çok inandım ki. Hayatım boyunca en çok istediğim şeye futbol oynamaya geldiğim için çok heyecanlıyım. Futbol oynamayı çok özledim."

ARDA TURAN: "FİZİK OLARAK HAZIR DEĞİLİM"

Arda Turan, fiziki açıdan hazır olmadığını ancak maç oynayarak tekrar form yakalayacağını dile getirerek, "Fizik olarak hazır değilim. Kondisyon için maç oynamaya ihtiyacım var. Oynadıkça hazır hale geleceğim ve o zaman da bunun kararını hocam verecektir. O uygun gördüğü zaman formayı giyeceğim" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Ligdeki şampiyonluk yarışıyla ilgili de Arda, "Bu yarış ligin kalitesini artıracaktır. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağımıza inanıyorum. Her maça hayatımızın en önemli günü olarak maça çıkacağız" yorumunu yaptı.

AVRUPA HAYALİ

Bir soru üzerine yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini dile getiren Arda, "Yeniden Avrupa'ya dönmek istiyorum. Ancak Başakşehir'den gitmek istiyorum. Burada başarılar kazanarak hayalime devam edeceğim" dedi.

GALATASARAY SORUSU

"Türkiye'ye dönersem Galatasaray dışında oynamam demiştin, ne değişti? sorusu üzerine de milli futbolcu, "Kulübüm bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleydi" yanıtını verdi.

TERİM HAKKINDA

Arda Turan, Fatih Terim sorusu üzerine de, "Benim de kimseyle bir sorunum yok, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR TEPKİSİ

Galatasaray taraftarının tepkisine yönelik bir soruya da Arda şu yanıtı verdi;

"İnsanların duygusallığını anlıyorum ama bu transfer için çok emek verdiler. Bugüne haksızlık etmeyelim. Kulübümdür, başımın üstünde yeri var. Başka zaman konuşuruz."

Etiketler :