Arda Turan, Mesut Özil ile takas edilip Arsenal'e mi gidiyor?

Arda Turan, Mesut Özil ile takas edilip Arsenal'e mi gidiyor?
Arda Turan İngiltere yolcusu mu? Eski milli futbolcunun Mesut Özil'e karşılık devre arasında Arsenal'a takas teklif edileceği öne sürüldü. İspanya La Liga'nın dev kulübü FC Barcelona, Arsenal'la sözleşmesi sezon sonunda...

Arda Turan İngiltere yolcusu mu? Eski milli futbolcunun Mesut Özil'e karşılık devre arasında Arsenal'a takas teklif edileceği öne sürüldü. İspanya La Liga'nın dev kulübü FC Barcelona, Arsenal'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mesut Özil'in transferi için Arda Turan'ı teklif edeceği ileri sürüldü.

2015 yazında transfer olduğu Barcelona'da bir türlü dikiş tutturamayan milli futbolcu Arda Turan ile ilgili yeni bir transfer iddiası İngiltere basınından geldi.

MESUT ÖZİL'E KARŞILIK TAKASI

The Star gazetesi, bu yıl Barcelona'da hiç süre alamayan ve teknik direktör Ernesto Valverde'nin kadrosunda düşünmediği Arda'nın devre arasında Arsenal'e Mesut Özil'in transferi karşılığında teklif edilebileğini yazdı.

WENGER BIRAKMAK İSTEMİYOR

Arsenal'in patronu Arsene Wenger ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil takımdan ayrılmasını istemiyor. Özil için daha önce yaptığı açıklamada oyuncunun satış listesinde olmadığını ve başka bir kulübe transferinin neredeyse imkansız olduğunu söylemişti.

Fakat Türk asıllı Alman futbolcunun yüksek maaşı nedeniyle Barcelona'nın transfer konusunda Arsenal'i ikna edebileceği belirtiliyor.

Etiketler :