Arda Turan evlilik yolunda ilk adımı attı

Arda Turan evlilik yolunda ilk adımı attı
Arda Turan evlilik yolunda ilk adımı attı ve Aslıhan Doğan'a evlilik teklifi etti.

Arda Turan evlilik yolunda ilk adımı attı ve Aslıhan Doğan'a evlilik teklifi etti.

Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, evlilik yolunda ilk adımını attı. Tecrübeli oyuncunun, bir süredir birlikte olduğu Aslıhan Doğan'a evlilik teklif ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Arda Turan'ın bir arkadaş ortamında Aslıhan Doğan'a teklifte bulunduğu ve 'evet' yanıtı aldığı ifade edildi.

Her yaptığıyla olay olan futbolcu Arda Turan eski kız arkadaşı Aslıhan Doğan'a evlenme teklifinde bulundu.

Sosyal medyaya eklenen görüntüde, Arda Turan elinde yüzük ile görünüyor. Aslıhan Doğan'a evlenme teklifinde bulunan Arda, 'Evet' kararını alınca büyük bir sevinç yaşadı

Aslıhan Doğan kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Aslıhan Doğan kimdir? Nerede doğdu ve kaç yaşında? Futbolcu Arda Turan ile olan beraberliği nedeniyle süreli magazin gündeminde yer alan Aslıhan Doğan'ın hakkında merak edilenler... Milli futbolcu Arda Turan, uzun süredir birlikte olduğu Aslıhan Doğan'a evlilik teklif etti. Sosyal medyaya eklenen görüntüde, Arda Turan elinde yüzük ile görünüyor. Aslıhan Doğan'a evlenme teklifinde bulunan Arda, 'Evet' kararını alınca büyük bir sevinç yaşadı.

Aslıhan Doğan kimdir?

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan’ın kızıdır. Yay burcu olan Doğan bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli futbolcu Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan imam nikâhı mı kıydı?​

Dini nikâh kıydırdıkları iddiasıyla gündeme gelen Arda Turan ve Aslıhan Doğan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Türkiye’ye döndükten sonra basına konuşmama kararı alan futbolcu, tüm soruları yanıtsız bıraktı. Arda Turan'ın İstanbul’da kullanmak için satın aldığı aracı da gözlerden kaçmadı.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan neden ayrılmışlardı?

Arda Turan’dan ayrıldıktan sonra adını hiçbir aşk dedikodusuna karıştırmayan Aslıhan Doğan, “Neden ayrıldınız?” sorusuna aylar önce şu cevabı vermişti: İlişki özen ister, ama biz birbirimizi ihmal ettik. Öncelikler değişti. Bazı şeyleri yitirdik. İlişkimiz geleceğe taşınamaz hale geldi. Yıpratmadık, bitirmeye karar verdik.

DHA

Etiketler :