Antalya'da tecavüzcü ve işkenceci sanık adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Antalya'da tecavüzcü ve işkenceci sanık adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Antalya'da sosyal medyadan tanıştığı, 17 yaşındaki B.T. adlı çocuğa pansiyonda tecavüz edip idrarını içiren ve dışkısını yediren, üstüne üstlük bir de bunları kameraya kaydeden 20 yaşındaki  kafe işletmecisi Davut...

Antalya'da sosyal medyadan tanıştığı, 17 yaşındaki B.T. adlı çocuğa pansiyonda tecavüz edip idrarını içiren ve dışkısını yediren, üstüne üstlük bir de bunları kameraya kaydeden 20 yaşındaki  kafe işletmecisi Davut E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Olay, saldırganın mağdur B.T.'nin annesi Ö.Y.'ye gönderdiği telefon mesajıyla ortaya çıktı. Davut E. mesajda "Senin kızınla iki defa ilişkiye girdim" yazdı.

Mağdur çocuğun annesi Ö.Y. mesajı gönderen kişiden şikayetçi oldu. Bunun üzerine Davut E.  23 Mart'ta gözaltına alındıktan sonra tutuklandı ve hakkında "kişilerin huzur ve sükununu bozma, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, tehdit, şantaj, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçlarından dava açıldı.

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına, bir gün önce talimatla ifadesi alınan mağdur B.T. katılmadı. Saldırgan Davut E. ve mağdurun çocuğun annesi Ö.Y. ile tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Davut E. savunmasında, tecavüz iddiasını kabul etmedi. B.T. ile kendi isteğiyle ilişkiye girip bunları kaydettiğini savunan Davut E. mağdurun başkalarıyla da ilişkide olduğunu söylemesi üzerine sinirlenip annesine mesaj gönderdiğini söyledi.

Anne Ö.Y. ise kızına tecavüz edildiğini belirterek, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Çekilen görüntüleri kendisinin izlemediğini ancak kamera kaydında kızına sanığın idrarını içirip dışkısını yedirirken görüntülerin olduğunu söyleyen anne, "Sanık kızımla zorla ilişkiye girmiştir" dedi. Bu olay nedeniyle kızının psikolojisinin bozulduğunu ve ilaç tedavisi gördüğünü belirten mağdurun annesi, sanığın kaldığı pansiyonda olay gününe ilişkin kamera kayıtlarının istenmesini talep etti.

Olayın yaşandığı pansiyondaki görüntü kayıtlarının istenmesine karar veren mahkeme, tutuklu sanığın adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmetti. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelenirken, sanığın serbest kalmasına tepki gösteren anne Ö.Y. gözyaşlarına boğuldu.

Etiketler :