Antalya'da muhtarlar Trump'ı Turp yiyerek protesto etti! Protesto yaratıcılığında zirvelerdeyiz!

Antalya'da muhtarlar Trump'ı Turp yiyerek protesto etti! Protesto yaratıcılığında zirvelerdeyiz!
Antalya'nın kumluca ilçesinde muhtarlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki olarak üzerinde "Trump" yazan turpları ısırarak yedi.Kumlucalı muhtarlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın...

Antalya'nın kumluca ilçesinde muhtarlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki olarak üzerinde "Trump" yazan turpları ısırarak yedi.

Trump turp

Kumlucalı muhtarlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdıklarını açıklamasına tepki için Kumluca Muhtarlar Derneği binası önünde Türkiye ve Filistin bayrakları eşliğinde basın açıklaması yaptı. Dernek Başkanı Mustafa Tüfekçi muhtarlar adına açıklamayı okudu.

"KUDÜS'ÜN DÜŞMESİ ANADOLU'NUN DÜŞMESİ DEMEKTİR"

Trump'ın kararını kınadıklarını söyleyen Tüfekçi, "İslam aleminin Mekke ve Medine'den sonra en mukaddes şehri olan Kudüs, tüm Müslümanların olduğu gibi ecdadımızdan bize miras kalmıştır. Kudüs, sadece Filistin halkının değil, bütün Müslümanların onuru ve namusudur. 9 Aralık 1917'de sömürge güçlerinin başı olan İngilizler tarafından işgal edilen Kudüs 100 yıldır huzura ve barışa muhtaçtır. Çünkü batılılarda İslam'ın hoşgörü anlayışı yoktur. Siyonizmin uşaklığını yapmaktadırlar. Aziz milletimiz şunu da asla unutmamalıdır. 1917 yılında Kudüs'ü işgalden yaklaşık 11 ay sonra Haçlılar tarafından 30 Ekim 1918'de İstanbul işgal edilmiştir. Kudüs'ün işgalinden sonra sıra Anadolu topraklarının Yahudi siyonistlerinin ve batı emperyalizmin işgaline gelmeyeceğinin garantisi olmadığı açıktır. Kudüs'ün düşmesi Anadolu'nun düşmesi demektir" dedi.

TRUMP'I TURP ÜZERİNE YAZIP YEDİLER!

Trump'ı turp

Muhtarlar açıklamanın ardından Trump'ı simgeleyen turplarla kararı protesto ederken, bazıları da üzerine 'Trump' yazdıkları turpları ısırarak tepkisini gösterdi.

HOLLANDA DA BÖYLE PROTESTO EDİLMİŞTİ

16 Nisan Anayasa Referandumu öncesinde Hollanda ile yaşanan krizde, kendilerine "Reis'in Gençliği" diyen bir grup Hollanda'ya böyle gözdağı vermişti.

hollanda, protesto, portakal

hollanda, protesto, portakal

Hollanda protestolarında ilginç bir protesto da Çanakkale'de Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği üyeleri tarafından 40 inek kamyonete bindirilip Hollanda'ya gönderilmişti. İnekler ortada kalmıştı.

Etiketler :