Ankara'da çok şiddetli patlama!

Ankara'da çok şiddetli patlama!
Ankara'da saat 20.05 civarında büyük bir paylama sesi geldi. Çukurambar'da vergi dairesi yakınlarında gerçekleşen patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu sanılıyor. Patlama sesi tüm Ankara'dan duyuldu. Ambulans ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Ankara Çukurambar'da büyük bir patlama sesi duyulduğu belirtildi. Alınan bilgilere göre; Ankara Çukurambar'daki vergi dairesinin alt katında doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan yok.

Ankara Valisi Ercan Topaca yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Vergi dairesinin kazan dairesinde patlama meydana geldi. Bina boştu, olay yerinde polis ekipleri inceleme yapıyor.

Vali Topaca, “Resmi tespit çalışmaları devam ediyor. İlk tespitlere göre can kaybı olmadığı anlaşılıyor. Patlama anında fırlayan taş ve metallerden çevrede bulunan bazı vatandaşlar yaralandı. Bu vatandaşlar kendi imkanları ile hastanelere gittiler. Neden kaynaklandığı hakkında şuan konuşmak çok erken. Bunu arkadaşlarımız araştırıyor. İlerleyen saatlerde daha ayrıntılı bir açıklama yapacağız”

Vali Topaca, gece saatlerinde yaptığı yeni açıklamada ise "Sabotaj ihtimali ağırlık kazandı, bunun üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Ercan Twitter hesabından da açıklama yaptı...

Etiketler :