Ankara Kuğulu Parka yıldırım düştü: Yaralılar var

Ankara Kuğulu Parka yıldırım düştü: Yaralılar var
Ankara'da akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış devam ederken Ankara'nın gözde mekanlarından Kuğulu Parka yıldırım düştü. Olay yerine acil servisler yönlendirildi.Gelen bilgilere göre yıldırım Kuğulu...

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış devam ederken Ankara'nın gözde mekanlarından Kuğulu Parka yıldırım düştü. Olay yerine acil servisler yönlendirildi.

Gelen bilgilere göre yıldırım Kuğulu Park içerisindeki yaklaşık 28 metre boyundaki Ak Kavak ağacına düştü. Görgü tanıklarına göre yıldırımın düştüğü anda bombaya benzer bir patlama sesi çıktı.

Yıldırımın düşmesi ile biri çocuk iki kişi yaralandı.

Bu arada olası bir facia da kıl payı gerçekleşmedi. Kuğulu Park'ta müftülüklere nikah yetkisi veren yasa tasarısı değişikliği protesto ediliyordu eğer protestocuların üzerine yıldırım düşseydi yaralı sayısı artabilirdi.

Ankara Kuğulu Park'a yıldırım düştü, 2 vatandaş yaralı

Publié par HALK TV sur jeudi 3 août 2017

YILDIRIMIN DÜŞTÜĞÜ AĞAÇ BU HALE GELDİ

Yaşanan olayın ardında belediye ekipleri ortasından kırılan 28 metrelik AK Kavak ağacının tehlike arz etmemesi için budama faaliyete başladı. Önce kırılan parçayı ağacın gövdesinden ayrılırken, budama esnasında yıldırımın kovuğunu en az 20 metre kadar yaktığı görüldü. Bunun üzerine ağaçtan geriye sadece 1,5 metrelik budanmış bölümü kaldı. Ağacın yanarak kavrulan kovuğu ise böyle görüntülendi

Etiketler :