Ankara Gar katliamı davasında ara karar: Duruşma 22-23 Kasım'a ertelendi

Ankara Gar katliamı davasında ara karar: Duruşma 22-23 Kasım'a ertelendi
Ankara Gar katliamıyla ilgili görülen davanın bugünkü duruşmasında mahkeme ara kararı verdi.10 Ekim 2015'de Ankara Garı'nda gerçekleştirilen ve 102 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısıyla ilgili, 36 sanığın...

Ankara Gar katliamıyla ilgili görülen davanın bugünkü duruşmasında mahkeme ara kararı verdi.

10 Ekim 2015'de Ankara Garı'nda gerçekleştirilen ve 102 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısıyla ilgili, 36 sanığın yargılandığı davada ara karar verildi. Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmederek, duruşmayı 22-23 Kasım 2017'ye erteledi.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın, iki gün süren 5'inci duruşması, bugün sona erdi. Mahkemeye gelen bilgi ve belgeler ile gizli tanık 'Piramit'in ifadeleriyle ilgili müşteki avukatları, sanık ve sanık avukatları savunma yaptı.

Ara kararını veren mahkeme, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına, daha önce tanık olarak dinlenmesi istenen iki polis memurunun dinlenmesi için Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne müzekkere yazılmasına, müştekiler yönünden katılma taleplerinin kabulüne, müşteki avukatlarının, bir kısım kamu görelisinin duruşmana tanık olarak dinlenilmesi taleplerinin yasa ve usule aykırı olması nedeniyle reddine, firari olan sanıkların infazının beklenilmesine karar verdi. Duruşma, 22-23 Kasım 2017'ye ertelendi.

Etiketler :