Ampute Milli Takımı, Polonya’yı 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı

Ampute Milli Takımı, Polonya’yı 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı
Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda yarı finalde Polonya'yı 2-0 mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, yarın saat 17.00'de Vodafone Park'ta finalde İngiltere'yle karşılaşacak

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda yarı finalde Polonya’yı 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Büyük bir seyirci desteğiyle karşılaşmaya başlayan Türkiye, 2’de Rahmi’nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla önde kapattı. Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Milliler’de Serkan 50+1’de skoru 2-0’a getirdi ve zaferi tescilledi. Türkiye yarın saat 17.00’de finalde İngiltere ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Müsabakayı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek tribünde takip ederken ülke adeta Ampute Milli Takımı’mızla birleşti. Takım Kaptanı Gazi Osman Çakmak’ın duygusal açıklamasının ardından Beşiktaş’ın da Vodafone Park’ı tarih yazan takımımıza açmasıyla takımımız tüm futbol severleri yarın akşam oynanacak final mücadelesini takip etmek için Vodafone Park’a davet etti.

Etiketler :