Amedspor'a saldırı

Amedspor'a saldırı
TFF 2'nci Lig'in 7'nci haftasında Amedspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Amedspor'un 2-0 mağlup ayrıldığı maçın ardından Sakaryaspor taraftarı Amedspor'un soyunma odasında girerek futbolculara ve teknik heyete saldırdı

TFF 2'nci Lig'in 7'nci haftasında Amedspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Amedspor'un 2-0 mağlup ayrıldığı maçın ardından Sakaryaspor taraftarı Amedspor'un soyunma odasında girerek futbolculara ve teknik heyete saldırdı. Maç öncesi de statta ‘Ölürüm Türkiyem” şarkısı çalındı, TSK'ye ait görüntüler izlettirildi.

TFF 2'nci Lig'in 7'nci haftasında Sakaryaspor-Amedspor karşı karşıya geldi. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Amedspor, karşılaşmadan  2-0 mağlup ayrıldı.

Maçın sonunda Sakaryaspor taraftarları, Amedspor'un soyunma odasına giderek futbolculara ve teknik heyete saldırı girişiminde bulundu. Saldırı anına dair görüntüler Amedspor'un resmi Twitter hesabından ve taraftar gruplarının sayfalarından da paylaşıldı.

Maçın öncesinde de statta, "Ölürüm Türkiyem" parçası çalındı. Parçayla beraber stadyumdaki ekrandan TSK'ye ait askeri operasyon görüntüleri de izlettirildi.

'On binlerce Diyarbakırlı asker var'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, yaşananlara tepki gösterdi. Erdoğdu, sosyal medya hesabından, "On binlerce Diyarbakırlı asker var... Binlerce Diyarbakırlı şehit düştü... Bu görüntülerin milyonlarca Diyarbakırlıyı ne kadar inciteceğini ne kadar ötekileştireceğini hiç mi düşünmezler... Bu ayrıştırma ve ötekileştirme bölücülüğü mü birlikteliği mi besler? Yazık... Çok yazık..." diye yazdı.

Etiketler :