Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Tuğrul Türkeş'i aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Tuğrul Türkeş'i aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yılı nedeniyle Devlet Bahçeli ve Tuğrul Türkeş ile bu sabah telefonda görüştü.Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP Ankara...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yılı nedeniyle Devlet Bahçeli ve Tuğrul Türkeş ile bu sabah telefonda görüştü.

Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ile bu sabah telefonda görüştüğü bildirildi.

ALPARSLAN TÜRKEŞ 1917-2017 100. YILI

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bu iki görüşmenin MHP Kurucu Genel Başkanı Türkeş'in doğumunun yüzüncü yılı vesilesiyle yapıldığını belirtti. Erdoğan, Bahçeli’yle görüşmesinde Türkeş'in bu ülke ve millet için yaptığı olumlu katkılara dikkati çektiği, ve hayırla yad ettiğini söyledi. Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’le de ayrıca görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın merhuma Allah’tan rahmet dilediği kaydedildi.

TÜRKEŞ'İ ANMA TÖRENİ NEDENİYLE ANKARA'DA BAZI YOLLAR KAPANACAK

25 Kasım 1917 yılında dünyaya gelen Alparslan Türkeş'in doğum günü programı için Pazar günü Ankara'da yürüyüş gerçekleştirilecek.

Ardından Anıtkabir’e yürüyüş düzenlenerek Anıtkabir ziyareti gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, akabinde Ankara Spor Salonu’na (Ankara Arena) yürüyüş yapılarak burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla “3. Türk Gençlik Kurultayı” düzenleneceği belirtildi. Açıklamada, bu nedenle 26 Kasım Pazar günü saat 05.00’ten itibaren program sona erene kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Vatandaşların ve pazar günü gerçekleşecek Açıköğretim Fakültesi vize sınavları ile ilgili sınava girecek öğrencilerin ve sınav görevlilerinin mağdur olmamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarının faydalı olacağı belirtildi.

Kapanacak yollar şöyle:

Alparslan Türkeş Caddesi (TOBB Üniversitesi köprü altı ile Alparslan Türkeş Meydanı arası ve açılan cadde ve sokaklar), Alpaslan Türkeş Meydanı ile Mevlana Bulvarı’na giriş ve çıkış yan varyantları.

saat 07.30’dan itibaren program sona erene kadar kapanacak yollar ise şöyle:

Bahriye Üçok Caddesi ile açılan cadde ve sokaklar,Dögol Caddesi ile açılan cadde ve sokaklar, Beşevler Cahar Dudayev Meydanı ile açılan cadde ve sokaklar,Anadolu Meydanı ile açılan cadde ve sokaklar,Anıt Caddesi ile açılan cadde ve sokaklar,Gençlik Caddesi (Anıt Caddesi kesişiminden Akdeniz Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklar),Kazım Karabekir Caddesi (Anadolu Meydanı’ndan İstanbul Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklar),Gar kavşağı yan varyantları ile Ulaştırma Kavşağı yan varyantları.

AKP'NİN ATATÜRK SEVGİSİ GAZETELERE BÖYLE YANSIMIŞTI

[caption id="attachment_253628" align="aligncenter" width="600"]Alparslan Türkeş, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Tuğrul Türkeş MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş 'in doğumunun 100. yılı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Tuğrul Türkeş ile telefonda görüştü.[/caption]

HALK TV FACEBOOK SAYFASI

Etiketler :