Ali Türkşen'e "kötü subay" diyen Doğu Perinçek'e Teğmen Çelebi'den fena yanıt!

Ali Türkşen'e "kötü subay" diyen Doğu Perinçek'e Teğmen Çelebi'den fena yanıt!
İYİ Parti kurucuu üyeleri arasında yer alan eski SAT Komandosu Kurmay Albay Ali Türkşen'e "kötü subay" diyen Doğu Perinçek'e Teğmen Mehmet Ali Çelebi'den, "Çiçek vermedi bayrak dikti" cevanımı verdi.Haber Türk'te yayınlanan,...

İYİ Parti kurucuu üyeleri arasında yer alan eski SAT Komandosu Kurmay Albay Ali Türkşen'e "kötü subay" diyen Doğu Perinçek'e Teğmen Mehmet Ali Çelebi'den, "Çiçek vermedi bayrak dikti" cevanımı verdi.

Haber Türk'te yayınlanan, Ece Üner'un yönettiği 'Enine Boyuna' adlı programa katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Sinan Oğan ve Ersan Şen, İYİ Parti ile üyeleri hakkında görüşlerini paylaştı. Konuşmacılardan Doğu Perinçek ise partinin üyeleri arasında bulunan Balyoz kumpas davası mağduru Ali Türkşen'in iyi bir subay olmadığını ileri sürdü.

KARDAK KAYALIKLARINA TÜRK BAYRAĞINI DİKMİŞTİ

1996 yılında Kardak Kayalıkları'na Türk Bayrağını diken Sualtı Taarruz Timi'nin başındaki Ali Türkşen, Balyoz kumpası davası sırasındaki savunmasında, dönemin o an getirdiği şartlardan ötürü kayalıklara giderken bakkaldan ekmek arası peyniri kumanya yapıp, bota gerekli olan benzini de kendi kredi kartıyla aldığını açıklamıştı.

Perinçek ise bu bu konuyla ilgili olarak katıldığı programda, "Hangi Türk subayına o görevi verseniz, o görevi layıkıyla yapar. Ancak benzini almayı unutmak iyi bir subay olmadığını gösteriyor" dedi.

ÇELEBİ'DEN SERT YANIT

Bu yorum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ece Üner, Perinçek'ten sözlerini tekrarlamasını istedi. Ardından da "O da kendi canını vermek üzere gittti zaten" karşılığını verdi.

"KİME SORSAN İDOLÜM DER"

Perinçek'in bu yorumuna en sert tepki ise Ergenekon davası kapsamında yargılanan kumpas mağdurlarından CHP PM üyesi Mehmet Ali Çelebi'den geldi. Çelebi,  twitter hesabından, Perinçek, Abdullah Öcalan'a Bekaa'da kırmızı karanfil verdiğini hatırlaratarak, "Ali Türkşen çiçek vermedi bayrak dikti. Deniz Kuvvetlerinde çevirin herhangi bir subayı sorun onun için idolüm der" dedi.

Etiketler :