Ali Tarakçı saldırısında yeni gelişme

Ali Tarakçı saldırısında yeni gelişme
Gazeteci Ali Tarakçı'nın silahla yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin, Tarakçı'yı evinden itibaren takip ettikleri belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin operasyonunda, Ali Tarakçı'yı silahla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüphelinin sorgulaması sürerken, olaya ilişkin bazı detaylar ortaya çıktı.

ALİ TARAKÇI'YI TAKİP ETMİŞLER

Polisin araştırması, güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ve yapılan sorgulama sonucunda, şüpheliler T.E, R.Y. ve V.K'nın, olayın meydana geldiği günün öncesindeki gece, Tarakçı'nın evinin önünde bir süre bekledikleri, sabah saatlerinde otomobiliyle evinden ayrılan Tarakçı'yı takip ettikleri ve trafikte yaşanan kavganın ardından da silahla yaraladıkları belirlendi.

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Esenyurt Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1993. Cadde'de 20 Kasım'da Ali Tarakçı'nın kullandığı otomobile arkadan gelen başka bir araç çarpmış, araçtaki 3 kişiden biri Tarakçı'yı silahla ayağından yaralamıştı. Tarakçı, hastanede tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan saldırganlar polisin operasyonuyla yakalanmıştı.

Etiketler :