Aleyna Tilki, "penisli" skandal paylaşımın ardından ortadan kayboldu; tepkiler devam ediyor!

Aleyna Tilki, "penisli" skandal paylaşımın ardından ortadan kayboldu; tepkiler devam ediyor!
Çocuk şarkıcı Aleyna Tilki, geçen gün takipçilerini şoke eden bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti. Tilki’nin Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafta bariz şekilde "penis"görülüyordu.Bu paylaşım takipçilerinin...

Çocuk şarkıcı Aleyna Tilki, geçen gün takipçilerini şoke eden bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti. Tilki’nin Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafta bariz şekilde "penis"görülüyordu.

Bu paylaşım takipçilerinin dikkatinden kaçmadı ve sosyal medyada hızla yayılan görüntü özellikle ünlü şarkıcıyı takip eden çocuk hayranlarının ailelerini hem kızdırdı hem kaygılandırdı.

ALEYNA TİLKİ CEPHESİNDE SESSİZLİK

Skandal paylaşımın ardından Aleyna Tilki sosyal medya hesabından o günden bu yana hiçbir fotoğraf ve hikâye paylaşımında bulunmadı. Tilki’nin kendisinden ve kariyer yönetimini üstlenen sorumlulardan da herhangi bir açıklama gelmedi.

MENAJERİ VE AİLESİ SUÇLANDI

Tilki’nin yaptığı bu skandal paylaşımdan şöhret ve kariyer yönetimini üstlenen menajeri, basın danışmanı ve ailesi yoğun tepki gösterilmişti. Görselin, özellikle sosyal medyada hızla yayılmasının ardından bu paylaşımın neden olduğu hakkında fikirler yürütülmüş iddialar ortaya atılmıştı. Kimi dikkatsizlik derken, kimi de bunun kasten olduğunu ileri sürdü. Uzmanlar ise Aleyna Tilki gibi isimlerin takip edilmemesi gerektiğini söylüyor...

KLİBİNDE DE PEDOFİLİ UNSURLAR BOLCA KULLANILMIŞTI

Hatırlanacağı Aleyna Tilki'nin son klibi "Sen olsan bari" adlı parçasına çekilen klibinde pedofili unsurun yer almasından dolayı eleştirilmişti. Şimdi de bu paylaşımda bulunulması, Aleyna Tilki hakkında ortaya atılan iddialara yenilerinin eklenmesine neden oluyor.

GOMİS'E ŞARKI YAPMIŞTI!

Etiketler :