Akşener parti kurarsa ne olur?

Akşener parti kurarsa ne olur?
Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, "MHP'den ihraç edilen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'in kuracağı parti ilk seçimlerde AKP'yi devirir." dedi.

Meral Akşener, merkez sağda yeni parti için düğmeye bastı. Kulislere Akşener’in Ümit Özdağ ve TBB Başkanı Feyzioğlu ile anlaştığı ve Koray Aydın’ın da Akşener’in liderliğindeki partinin A takımında yer alacağı konuşuluyor.. Peki, Meral Akşener'in siyasal hareketi ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş hareketi buluşacak mı? Halk Tv Genel Müdürü Şaban Sevinç, konuyu Halk Tv ekranlarında değerlendirerek, "bu yürüyüşe Ahmet Türk'te katılmalı, kürtlerde katılmalı, lazlarda katılmalı, Meral Akşener'de katılmalı, Saadet Partisi'de katılmalı hatta AKP'lilerde katılmalı" açıklamasını yaptı..

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, "Özellikle merkez sağda büyük kitleleri peşinden sürükleyebilecek bir potansiyele sahip olan Meral Akşener'in kuracağı parti ilk seçimlerde AKP'yi devirir." dedi.

'İLK SEÇİMDE ERDOĞAN'I DEVİRİRLER'

Akşener'in yürüyüşe katılması gerektiğini vurgulayan Sevinç, 'Toplumda sürüklenen savrulan bir sürü lider var. Türkiye kendi düşüncesini topluma kabul ettiren, toplumu ikna eden, kitleri peşinden sürükleyen demokratik bir lider arıyor. Türkiye'nin selameti açısından Akşener'in kuracağı partiyi çok önemsiyorum. Doğru kadro ve doğru siyaset ile partileştiği takdirde AKP'yi de Tayyip Erdoğan'ı da ilk seçimde devireceklerine inanıyorum' açıklamasını yaptı..

İşte o açıklama...

Etiketler :