Akşener, İmamoğlu ile tanışma hikayesini anlattı

Akşener, İmamoğlu ile tanışma hikayesini anlattı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul'da ilçe belediye başkan adaylarını CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediey Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı toplantıyla tanıttı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul'da ilçe belediye başkan adaylarını CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediey Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı toplantıyla tanıttı. Akşener, İmamoğlu ile tanışma hikayesini anlatırken, "Öz amcası bizdendur" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul'da ilçe belediye başkan adaylarını CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı toplantıyla tanıttı.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Ekrem İmamoğlu'yla tanışmasını anlatan Akşener, ''Önce bir parantez açayım. Ekrem İmamoğlu ile çok sevdiğim arkadaşım, MHP İl Başkan yardımcısı kardeşim Ali İmamoğlu'nun cenazesinde tanıştım. 'Öz amcası bizdendur'. Allah rahmet eylesin. O zaman belediye başkanı değildi.

Sonra belediye başkanı seçildi. Beylikdüzü'nde Türkiye'nin bekasına yönelik bir yanlış yaptı mı? Ekrem Bey İBB'yi aldığı zaman neyin bekasına sebep olacak? Hiçbir şeyin'' diye konuştu.

Daha sonra Akşener, adayları sahneye çağırdı. İmamoğlu, Akşener ve diğer adaylar el ele tutarak partilileri selamladı.

Etiketler :