AKP'li yazar: Zarrab'ı ABD'ye Acun kaçırdı!

AKP'li yazar: Zarrab'ı ABD'ye Acun kaçırdı!
Ömer Turan'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Yandaş kanallardaki çıkışları ve Twitter'daki iddialarıyla tanınan yandaş kalem Ömer Turan yeni bir iddia daha ortaya attı. Turan, Twitter hesabından gönderdiği mesajda Reza Zarrab'ın ABD'ye gidişinde Acun Ilıcalı'nın etkili olduğunu öne sürdü.

Twitter'dan bir mesaj paylaşan Turan, Zarrab'ın ABD'ye Acun Ilıcalı'nın uçağı ile gittiğini iddia etti.

ÇARPICI İDDİALAR

AKP'li yazar Ömer Turan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Zarrab'ın  ABD'ye Acun Ilıcalı'nın uçağı ile gittiğini öne sürdü.

Turan ilk attığı tweet'te, "Zarrab ABD'ye Acun Ilıcalı'nın özel uçağı ile gitmiş." diye yazdı. Turan daha sonra "ŞOK ŞOK ŞOK, Zarrabı ABD'ye Acun Ilıcalı kaçırmış. Özel uçağı ile kaçırmış." diye yazdı.

Turan daha sonra Acun Ilıcalı'ya sorulara sorarak "Sayın Acun Ilıcalı Zarrap ile yakın Dost musunuz? Karşılıklı özel uçakların hızı kullanacak kadar yakın Dost musunuz? Aile dostu olacak kadar yakın mısınız? Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in sizin programlarınızda yer almasın da sizin bu dostluğunuzun rolü oldu mu?" şeklinde tweet attı.

Turan sabah saatlerinde attığı tweet'lerde de iddiasının gündemde fazla yer bulamamasından şikayet etti. Yandaş yazar, "Zarrab'ın ABDye Acun Ilıca'nın özel uçağı ile kaçtığı iddiasını dile getirebilecek Mahalle medyasında bir babayiğit yok mu? Bir basit soru sorabilmek bu kadar mı zor? Bunu Deşifre etmek de mi bize düştü!? Nerede milyar dolarlık mahalle medyası" diye yazarak tepki gösterdi.

İşte o tweet:

Etiketler :