AKP'li Şentop'tan Erdoğan-Bahçeli zirvesine ilişkin ilk açıklama

AKP'li Şentop'tan Erdoğan-Bahçeli zirvesine ilişkin ilk açıklama
Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Erdoğan-Bahçeli zirvesine ilişkin "Tam bir mutabakatla, bütün hususlar netliğe kavuşturuldu. 26 maddelik kanun teklifini, AK Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla, 21 Şubat günü TBMM...

Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Erdoğan-Bahçeli zirvesine ilişkin "Tam bir mutabakatla, bütün hususlar netliğe kavuşturuldu. 26 maddelik kanun teklifini, AK Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla, 21 Şubat günü TBMM Başkanlığına sunacağız" dedi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.

"21 ŞUBAT'TA TBMM BAŞKANLIĞI'NA SUNULACAK"

Şentop, "(Erdoğan-Bahçeli görüşmesi) Tam bir mutabakatla, bütün hususlar netliğe kavuşturuldu. 26 maddelik kanun teklifini, AK Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla, 21 Şubat günü TBMM Başkanlığına sunacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etmiş görüşme yaklaşık 45 dakika sürmüştü.