AKP'li Selçuk Özdağ: Deniz Gezmiş teröristti!

AKP'li Selçuk Özdağ: Deniz Gezmiş teröristti!
AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Deniz Gezmiş için terörist ifadesini kullandı.Rıdvan Dilmen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzetmesiyle başlayan tartışma tüm hızıyla sürüyor. Son olarak AKP...

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Deniz Gezmiş için terörist ifadesini kullandı.Rıdvan Dilmen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzetmesiyle başlayan tartışma tüm hızıyla sürüyor. Son olarak AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 'Deniz Gezmiş'in terörist olduğunu' söyleyerek Rıdvan Dilmen'e tepki gösterdi.

"TERÖRİSTTİ, BANKA SOYMUŞTU"

T24'ün aktardığına göre, Dilmen'in Deniz Gezmiş ile Erdoğan'ı kıyaslamasının kabul edilemez bir hata olduğunu öne süren Selçuk Özdağ Deniz Gezmiş için şu ifadeleri kullandı:

"Deniz Gezmiş bir teröristti ve bir banka soymuşlardı, çeşitli yerleri bombalamışlardı. Kendisi ODTÜ öğrencisi olmadığı halde, ODTÜ’ye gelerek başka öğrencilerin okuma haklarını da ellerinden alarak hürriyetlerini engellemişti.

"ERDOĞAN İÇİN DESİN Kİ..."

Sporla ilgili, futbolla ilgili konuşsun. Hele de Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili konuşacaksa, desin ki: Tarihte olduğu gibi büyük şahsiyetlerden bir tanesidir. 'Hem vesayeti yıktı, hem Türkiye’de kalkınma hamleleri yaptı, arka arkaya 12 seçim kazandı, Mustafa Kemal Atatürk’ten sonraki en büyük lider, en başarılı lider, son savaşçı, en karizmatik lider' desin. Mustafa Kemal Atatürk karizmatik bir liderdi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da karizmatik bir lider. O nedenle Sayın Dilmen’in yaptığı bu benzetmeyi benim kabul etmem mümkün değildir."

"ERDOĞAN'IN ELİNDE SİLAH MI VAR? BOMBA MI VAR?"

"Deniz Gezmiş demokrasiye mi inanmış? Deniz Gezmiş’in elinde silah vardı, bomba vardı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinde silah mı var bomba mı var?" diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü:

"Deniz Gezmiş kendi fikrinden olmayan üniversitelere giderek, aynı düşüncede olmayanlara karşı savaş açtı. Recep Tayyip Erdoğan ise 196 üniversite açarak, eğitime verdiği değeri ortaya koydu. Bu nedenle Dilmen, Sayın Erdoğan’ı doğru tanımlamamış, doğru göremiyor, buradan da birilerine selam çakmak istemiş. Deniz Gezmiş ve arkadaşları komünizme inanıyorlardı. Tek yol devrim diyorlardı."

Etiketler :