AKP'li belediyenin Müjdat Gezen ve Metin Akpınar korkusu!

AKP'li belediyenin Müjdat Gezen ve Metin Akpınar korkusu!
“Azizname” oyununun 20 Ocak’taki Sakarya gösterisi Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e verdikleri destek mesajı nedeniyle belediye tarafından iptal edildi.

Azizname” oyununun 20 Ocak’taki Sakarya gösterisi Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e verdikleri destek mesajı nedeniyle belediye tarafından iptal edildi.

Azizname oyununu sergileyen Cumhuriyet Sahnesi, sosyal medya hesabından sanatçılar Gezen ve Akpınar’a destek mesajı atmaları sebebiyle Sedirvan Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunlarının yetkililerce iptal edildiğini duyurdu.

Aziz Nesin’in yazdığı Yücel Erten’i yönettiği oyunun iptali ile ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Tiyatrosu, “Özür dilemesi gereken biz olmadığımız halde, özür diliyoruz” dedi. Yapılan açılamanın tamamı şöyle; “Özür dilemesi gereken biz olmadığımız halde; Mesleğimizin duayenleri ve büyük ustaları Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e sosyal medya hesaplarımızdan destek mesajı yayımlamış olmamız sebep gösterilerek, 20 Ocak tarihli Sedirvan Kültür Merkezi salon tahsisimiz ilgili makamlarca iptal edilmiştir.Bu nedenle ‘Azizname’ oyunumuzu sergileyemeyeceğiz. Bizden kaynaklanmayan bu durum için kıymetli Sakarya seyircimizden özür dileriz.”

Etiketler :