AKP'li Belediye Başkanı'ndan dalga geçer gibi itiraf: Vaat ettim, yapmadım. Sorgulayın

AKP'li Belediye Başkanı'ndan dalga geçer gibi itiraf: Vaat ettim, yapmadım. Sorgulayın
Trabzon Beşikdüzü'nün AKP'li Belediye Başkanı'ndan itiraf geldi. Orhan Bıçakçıoğlu, "Espri ve şaka ile karışık bir laf ediyorum, bütün basın yazıyor. Yahu ben vaat ettim, bu milleti kandırdım, size şunu bunu yapacağım...

Trabzon Beşikdüzü'nün AKP'li Belediye Başkanı'ndan itiraf geldi. Orhan Bıçakçıoğlu, "Espri ve şaka ile karışık bir laf ediyorum, bütün basın yazıyor. Yahu ben vaat ettim, bu milleti kandırdım, size şunu bunu yapacağım dedim. Bugün itibarıyla seçime 14 ay kaldı. Bu vaatlerin hiçbirini yapmadım" dedi.

"SEÇİMDEN ÖNCE HER MAHALLEYE VAADİM OLDU, YAPMADIM"

İlginç çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve son günlerde de Köy Enstitüleri'nden kalan yapıların yurt yapımı için yıkımındaki 'ahır' ifadesiyle yoğun tepkilere hedef olan AKP'li Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, basının hizmetleri ve vaatlerini sorgulamasını istedi.

Beşikdüzü ile ilgili seçim vaatlerini bugüne kadar yerine getirmediğini itiraf eden, Bıçakçıoğlu, dalga geçer gibi konuştu:

"Trabzon, her geçen gün her konuda kan kaybediyor. Sorgulayan bir basın istiyorum. Fikri takibi olan bir basın istiyorum. Özellikle yerel basın ilçemde 35 mahalle var. Seçimden önce her mahalleye bir vaadim oldu. Daha bugüne kadar hiçbirini yapmadım. Ama bunu basının hiçbirisini yazmadı. Ben espri ve şaka ile karışık bir laf ediyorum, bütün basın yazıyor. Yahu ben vaat ettim, bu milleti kandırdım, size şunu bunu yapacağım dedim. Bugün itibarıyla seçime 14 ay kaldı. Ben bu vaatlerin hiçbirini yapmadım. Bu benim için olduğu gibi seçilen siyasilerimiz, vekillerimiz için de geçerli. Belediye başkanlarımızın hepsi için geçerli.''

"KAFASININ İÇİNDEKİ AHIRLARDAN KURTULAMAYANLAR..."

Trabzon'a kamu yatırımlarının yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Bıçakçıoğlu, şöyle devam etti:

"Eğer biz Trabzon'u ileriye taşıyacak, yataktan kaldıracaksak, göç vermesini önleyeceksek buraya yatırım almamız lazım. Kamu yatırımlarını buraya çekmemiz, hizmet sektörünü geliştirmemiz lazım. Bana bugün Trabzon'da 200 kişinin 300 kişinin çalıştığı bir iş yerinden bahsedin. Yok. Trabzon basını şunu sorgulasın. Desin ki; bizim gibi siyasilere ya 67 vilayetten bu Trabzon Türkiye'de gayri milli hâsılada kaçıncıydı?' 81 vilayetken kaçıncı? Ya ben bir zamanlar Antep'ten öndeydim, Aydın'dan, Denizli'den öndeydim, Konya'dan, Kayseri'den öndeydim. Bunları sorgulasın. Yoksa hâlâ kafasının içindeki ahırlardan kurtarılamayanlar bizleri eleştirip duracak. Varsın eleştirsin diyoruz."

Etiketler :