AKP'li başkan Esenyurt Belediye Başkanı kendi kendini överken yakalandı

AKP'li başkan Esenyurt Belediye Başkanı kendi kendini överken yakalandı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başka bir hesaptan yazdığını zannederken kendi Twitter hesabından kendisini övdü. Aynı hatayı ya da yakalanmayı istifa eden Bursa Belediye Başkanı Altepe de yapmıştı.

AKP'li başkan Esenyurt Belediye Başkanı kendi kendini överken yakalandı

AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, twitter hesabından "Esenyurtumuzun mimarı seninle gurur duyuyoruz” diyerek kendisini övdü ama yakalandı.

Başka bir hesaptan kendi attığı tweete yorum yazdığını düşünen Kadıoğlu, hesabını değiştirmeyi unutunca gözlerden kaçmadı.

Kadıoğlu, kendi hesabından kendine, “Esenyurtumuzun mimarı seninle gurur duyuyoruz” yazdı. AKP'li Kadıoğlu’nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Bu paylaşım birçok kişi tarafından paylaşılırken Kadıoğlu’ndan herhangi bir açıklama gelmedi. Bu hatadan kısa süre sonra paylaşım silindi.

Belediye başkanının kendi kendini öven tweeti şöyle:

Daha önce istifa eden Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe de kendi kendini överken yakalanmıştı...

AÇIKLAMA GELDİ

Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü'nden söz konusu tweet ile ilgili şu açıklama yapıldı: "30 Ekim tarihinde Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu twitter hesabından “Esenyurtumuzun mimarı seninle gurur duyuyoruz” Şeklinde tweet attığı iddia edilmektedir. Bu işlem “Data - Console“ Kodlama sistemi kullanılarak hazırlanmış, ekran fotoğrafı çekilerek, gerçekmiş gibi @mustafaselanik3 (TÜRKİYE GERÇEKLER) hesabından paylaşılmıştır. Daha sonra diğer hesaplardan yayılarak ulusal medyada yer almıştır.  Başkanımız tarafından  atıldığı iddia edilen paylaşımlar, gerçeği yansıtmamaktadır. ilgililer hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :