AKP'li adaydan ilginç vaat: Yolları Arap sabunuyla yıkayacağım

AKP'li adaydan ilginç vaat: Yolları Arap sabunuyla yıkayacağım
AKP Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, kadın olarak Adalar'ın yollarında yürürken eziyet çektiğini, temizlik sorunu olduğuna dikkat çekerek bütün yolları Arap sabunuyla yıkayacağını söyledi.

Bilim merkezi, sanat atölyeleri ve kapalı spor salonları gibi projelerinin olduğunu anlatan AKP Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Okullarda eğitim gören çocuklarımızın ve ailelerinin sürekli eğitim konusunda şikâyetleri var. Bu sorunlarla ilgili çözümlerimiz var. Çocuklarımızın hangi faaliyete yeteneği varsa onunla ilgili çalışmalar yapmalıyız. Adalar’da çocuklarımızı kazanalım, onlardaki yeteneği ortaya çıkaralım. Çocuklarımız sadece okuldan değil, farklı alanlardan da faydalansın. Spor yapamayan çocuklarımızın kötü alışkanlıkları oluyor. Spora eğilimi olan çocukların yetiştirilme tarzları farklı. Heybeliada’daki spor sahasını tamamlayacağız. Biz bunları vaat olarak vermiyoruz. Bitireceğiz ve hizmete açacağız. Bizde bahane yok, hizmet var" diye konuştu.

"ADALAR’DAKİ ÇÖP TOPLAMA SORUNU BİTECEK"

Adalar'ın en büyük sorunu olan temizlik olduğunu aktaran Başkan Adayı Vural, "Arap sabunuyla bütün yolları yıkayacağım. Bir kadın olarak bu yollarda yürürken eziyet çekiyorum. Temizlik konusunda çok büyük sıkıntılarımızın olduğunun farkındayım. Çöp toplama sorunu olan tek belediye Adalar Belediyesi, bu sorun bitecek. Temizlik bir belediyenin vermek zorunda olduğu hizmettir. İlçedeki görevimden bu yana İBB’nin yaptığı çalışma sayısı 50. 10 yılllık CHP yönetiminde böyle bir hizmet yapılmadı. Biz 20 günde, 19 çalışanımızla bütün Adalar’ı temizledik. Temizlik bir vaat değil, yapılması zorunlu olan bir hizmet" ifadelerini kullandı.