AKP'li isim yeni askerlik sistemi için tarih verdi

AKP'li isim yeni askerlik sistemi için tarih verdi
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Anketlere güvenim yok" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni askerlik düzenlemesine ilişkin ''Muhtemelen nisan ayında gelir

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Anketlere güvenim yok" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni askerlik düzenlemesine ilişkin ''Muhtemelen nisan ayında gelir. Nisan ayı içerisinde bu şekillenir ve TBMM'nin gündemine gelir öyle gözüküyor'' dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, NTV'de canlı yayında konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anketlere güvenim yok" sözlerine de ilişkin konuşan Ünal, "2014'e kadar seçimin gündemi psikolojisi oluşuyor, sandığa kadar bunlar değişmiyordu. 2014'te bir şey oldu. Aslında 2010'da başlayan bir etkiydi bu, biz bunu 2014'te çok açık bir şekilde gördük, sosyal ağlar, seçimin gündemini, seçmen davranışına etki eden şeyleri günlük değiştirmeye başladı. Sahadan aldığınız veri bir gün sonra değişmiş oluyor. Gündem anlık değişiyor. İletişimin akışkan, interaktif hale gelmesi, sosyal medyanın bu kadar etkin hale gelmesidir bunun sebebi." dedi.

Yeni askerlik düzenlemesine ilişkin ise ''Muhtemelen nisan ayında gelir. Nisan ayı içerisinde bu şekillenir ve TBMM'nin gündemine gelir öyle gözüküyor'' dedi.

Etiketler :