AKP Ordu krizi sürüyor… Numan Kurtulmuş o AKP’liyle hiç konuşmadı

AKP Ordu krizi sürüyor… Numan Kurtulmuş o AKP’liyle hiç konuşmadı
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu'da AKP'nin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Temmuz ayında yaşanan protokol kavgasından sonra ilk kez yan yana gelen Bakan Numan Kurtulmuş ile Büyükşehir Belediye Başkanı...

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu'da AKP'nin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Temmuz ayında yaşanan protokol kavgasından sonra ilk kez yan yana gelen Bakan Numan Kurtulmuş ile Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Enver Yılmaz'ın hiç konuşmadığı görüldü.

Numan Kurtulmuş, özel uçakla bugün Ordu-Giresun Havalimanı’na geldi. Kurtulmuş, ardından karayoluyla Ordu Valiliği’nin ev sahipliğinde Öğretmen Evi bahçesinde düzenlenen kent bayramlaşmasına katıldı.

Kurtulmuş, ardından, AKP Ordu İl Başkanlığı’nda düzenlenen partililerle bayramlaşma programına katıldı. Burada partililere seslenen Numan Kurtulmuş, metal yorgunluğuna dikkat çekti.

BİRBİRLERİYLE KONUŞMADILAR

Öte yandan Aybastı İlçesi Perşembe Yaylası’nda protokolde meydana gelen kavga olayından sonra ilk kez yan yana gelen Bakan Numan Kurtulmuş ile Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Enver Yılmaz’ın kent bayramlaşması ve AKP İl Teşkilatı’nda partililerle düzenlenen bayramlaşma programında hiç konuşmadığı gözlendi.

Ordu Valiliği’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi ile ortak düzenlenen bayramlaşma programında Vali Seddar Yavuz ve Bakan Kurtulmuş birer konuşma yaparken, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise kürsüye davet edilmedi. Daha önceki dini bayram programlarında Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da konuşma yapıyordu.

AKP Ordu İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programında da hiç konuşmayan Kurtulmuş ve Yılmaz’ın ortasında ise AKP Ordu Milletvekili Oktay Çanak oturdu.

Temmuz ayında Perşembe Yaylası’nda düzenlenen yayla şenliğinde, dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokolde oturma düzeni nedeniyle kavga çıkmış, şenliğe katılan Bakan Numan Kurtulmuş da şenliği terk etmişti.

Etiketler :