AKP kongresinde sandalyeler havada uçuştu

AKP kongresinde sandalyeler havada uçuştu
AKP Ordu teşkilatında ilçe kongreleri deyim yerinde ise 'kıran kırana' devam ediyor. İl kongresinin yapılacağı 24 Mart yaklaşırken, ilçelerde yapılan kongrelerde tartışmalar kavgalar bitmiyor

AKP Ordu teşkilatında ilçe kongreleri deyim yerinde ise 'kıran kırana' devam ediyor. İl kongresinin yapılacağı 24 Mart yaklaşırken, ilçelerde yapılan kongrelerde tartışmalar kavgalar bitmiyor. Korgan ilçesi kongresinde yaşanan gerginlik ve polis müdahalesinden sonra Çamaş İlçe teşkilatı kongresinde de ikinci liste çıkması ve listenin divan tarafından reddedilmesi üzerine çıkan arbedede sandalyeler havada uçuştu.

Ordu’da AKP ilçe kongreleri gergin bir ortamda gerçekleşti. Perşembe ve Korgan’dan sonra Çamaş’ta yapılan ilçe kongresinde, yine ikinci liste krizi yaşandı.

SANDALYELER HAVADA UÇTU

Çamaş’ta bugün düzenlenen AKP ilçe kongresinde divan başkanlığına mevcut başkan Aydın Bölükbaşı ve Ahmet Özcan’a ait iki liste sunuldu. Ahmet Özcan’a ait liste parti kongre yönetmeliği ve Genel Merkez kriterlerine uymadığı gerekçesiyle divan tarafından oy birliği ile reddedildi. Bunun üzerine bazı delegeler arasında arbede yaşandı. Sandalyelerin havada uçuştuğu arbede, salondaki bir delege tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Polisin araya girmesiyle ortam sakinleştirildikten sonra kongreye tek liste halinde gidildi. Seçimi mevcut başkan Aydın Bölükbaşı kazandı.

Etiketler :