AKP Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar istifa etti

AKP Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar istifa etti
AKP Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaklaşık 3 yıldır AKP İl Başkanlığı görevini yürüten Timurçin Saylar, gazetecilere yaptığı açıklamada görevi bıraktığını bildirdi.Saylar...

AKP Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaklaşık 3 yıldır AKP İl Başkanlığı görevini yürüten Timurçin Saylar, gazetecilere yaptığı açıklamada görevi bıraktığını bildirdi.

Saylar yaptığı açıklamada, "Milletvekillerimizle birlikte partimizin genel merkezinde istişarede bulunduk. Daha sonra görevimden ayrıldım. Partimizin her zaman yanındayız" dedi.

ERDOĞAN "METAL YORGUNLUĞU" DEMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem programı istedim. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz" demiş ve bazı AKP İl Başkanlarının istifasını istediği ileri sürülmüştü. Kısa bir süre sonrada peş peşe 7 İl başkanı istifa etmişti.

Etiketler :