AKP'nin Bolu Krizi: Önce Kongre iptal edildi, sonra İl Başkanı istifa etti...

AKP'nin Bolu Krizi: Önce Kongre iptal edildi, sonra İl Başkanı istifa etti...
AKP Bolu İl Kongresini iptal etti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresinin iptal edilmesinin ardından AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay istifa etti."EMANETİ...

AKP Bolu İl Kongresini iptal etti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresinin iptal edilmesinin ardından AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay istifa etti.

"EMANETİ TESLİM ETME VAKTİNİN GELDİĞİ KARARINI ALDIM"

AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay,  görevinden istifa ettiğini duyurdu. Doğanay "Yaşanan süreci hem genel merkezimle, hem de kendi iç dünyamda değerlendirirken, artık emaneti teslim etme vaktinin geldiği kararını aldım" dedi. Doğanay, yaptığı açıklamada, yarın gerçekleştirilmesi planlanan olağan il kongresinin ertelenmesinin ardından çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldığını belirtti.

"ÇEŞİTLİ SPEKÜLASYONLAR"

Doğanay'ın yazılı açıklaması şöyle:

"Dün akşamdan bu yana tüm Bolu’yu meşgul eden, üzerinde çeşitli spekülasyonlar yapılan il kongremizin iptali sonrası üzülerek görüyorum ki AK Partim yıpratılmaya çalışılıyor. Buna göreve geldiğim ilk gün de müsaade etmedim, bu gün de etmem, yarın da asla etmeyeceğim. Çünkü, 'Karanlıklar aydınlansın, yakın ışıkları' diyen bir yiğit Anadolu evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının sevdalısıyım. İşte bu noktada da ismim üzerinden bu davanın yıpratılması, şahsımı derinden yaralayacaktır. Bana bu imkanı veren Rabbime sonsuz hamdler ederken, liderimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat dünden beri yaşanan süreci hem genel merkezimle, hem de kendi iç dünyamda değerlendirirken, artık emaneti teslim etme vaktinin geldiği kararını aldım. Bugün itibariyle 2.5 yıldır onurla, gururla yürüttüğüm AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi açıklıyorum."

Etiketler :