AKP 10 Kasım için Anıtkabir’e otobüs kaldırıyor

AKP 10 Kasım için Anıtkabir’e otobüs kaldırıyor
2001 yılında kurulan AKP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü için herkesi şaşkına uğratan tarihi bir etkinliğe imza atıyor. AKP, Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıldönümünde, Anıtkabir’e gidiyor

2001 yılında kurulan AKP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü için herkesi şaşkına uğratan tarihi bir etkinliğe imza atıyor. AKP, Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıldönümünde, Anıtkabir’e gidiyor. AKP'nin Anıtkabir davetiyeleri CHP'nin İstanbul'daki kaleleri olan Şişli ve Beşiktaş'ta meydanlara asılmaya başlandı. Bu çağrının CHP'nin güçlü olduğu ilçelerde yapılması ise dikkat çekti.

AKP 10 Kasım için Anıtkabir’e otobüs kaldırıyor

10 Kasım 1938 yılında sonsuzluğa uğurlanan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yılında Türkiye’nin dört bir yerinde anılacak. 09.05’te tüm yurtta sirenler çalacak ve saygı duruşunda durulacak.

Daha önce Ulu Önder Atatürk'ün bizlere armağan ettiği 23 Nisan, 19 Mayıs gibi resmi bayramları yasaklayan AKP’nin ilçe teşkilatları, 10 Kasım’da Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e gidecek.

AKP TEŞKİLATLARI ANITKABİR YOLUNDA

AKP'nin Beşiktaş ve Şişli’de asılan pankartlarla, Ankara'ya gitmek isteyenlerin başvurması istendi. Beşiktaş ilçesinden kalkacak otobüslerin bu gece yarısı Ankara'ya hareket edeceği duyuruldu.

Ankara'ya gitmek isteyen çocukların da katılabilmesi için AKP Şişli İlçe Teşkilatı'nın kaldıracağı otobüslerin ise cuma gecesi saat 23.30'da yola çıkacağı açıklandı.

Etiketler :