Ahu Tuğba 'kedicik' iddialarına cevap verdi

Ahu Tuğba 'kedicik' iddialarına cevap verdi
Geride bıraktığımız hafta yapılan polis operasyonu sonrasında tutuklanan Adnan Oktar'ın yıllar önce oyuncu Ahu Tuğba ile çekilmiş olan fotoğrafı da sosyal medyada gündeme geldi.

Şarkıcı Onur Akay da yeniden dolaşıma sokulan bu fotoğraf üzerinden Ahu Tuğba’ya 29 yıl önce çekilen o fotoğrafın hikayesini sordu. Ahu Tuğba, tutuklanan Adnan Oktar'la yıllar önce çekildiği fotoğrafı ve fotoğrafın nerede, niçin çekildiğini anlattı.

O GÜNÜ HATIRLIYOR MUSUNUZ?

Ben o gün Eyüp Sultan’daydım. Erol Simavi beni Hürriyet Gazetesi'ne çağırdı. “Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var” dediler. Sana, “Onur Akay hakkında açıklama yapan biri var, gazeteye gel” deseler gitmez misin?

SONRA NE OLDU?

Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben, “Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir” dedim. O zaman gençlik var deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, “Hoca yanda” dedi. Bende, “Ne hocası?” dedim. “Başörtünü tak, yan odaya geç” dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum.

Savaş Kalafat girdi ve fotoğraf çekti. Ben ve Adnan Oktar Haftasonu Gazetesi'ne kapak olduk. Bu kapaktan sonra Adnan Hoca dedikleri adamı içeri aldılar.

“ANNEN KEDİCİK MEDİCİK OLAMAZ”

Ben kimsenin kediciği olmam. O gün gördüğümde fotoğraf çektiler ve sonra bir kere bile görmedim. Savaş Kalafat Anjelik’e, 'Annen kedicik medicik olamaz, senin annen aslan' demiş. Onur’cum, sen beni iyi tanıyorsun, benim kimsenin himayesine girmeyeceğimi biliyorsun. Maksim Gazinosu’nun sahibi Fahrettin Aslan Bülent Ersoy’a tokat attı, Zeki Müren dayağını bile yedi ama ben sahneye aslanla, atla, motorla, hatta ayıyla bile çıktım bana bir tokat bile atamadı."

Etiketler :