Ahu Tuğba isyan etti: Kızına ulaşamıyor!

Ahu Tuğba isyan etti: Kızına ulaşamıyor!
Irma Kasırga'sı Florida Eyaleti'nin ikinci büyük şehri olan Miami'yi de etkisi altına aldı. Ahu Tuğba, Miami'de yaşayan kızına ulaşamadı. 

Ahu Tuğba, kasırganın vurduğu Miami’deki kızı Anjelik’e ulaşamadığını anlattı. Karayipler’de başlayan ve ABD’nin güney sahillerini de vuran Irma Kasırga’sı Florida Eyaleti’nin ikinci büyük şehri olan Miami’yi de etkisi altına aldı.

KIZINA ULAŞAMIYOR

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV‘de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına katılarak Miami’de yaşayan kızı Anjelik Calvin’e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi. Miami’deki Türk Konsolosluğu’na seslenen Tuğba, “Türk Dışişleri’ne sesleniyorum, neden doğru düzgün bir yer açmadınız, niye Miami’deki Türkler’i korumuyorsunuz” dedi.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’ın ise, yakın arkadaşı Anjelik Calvin’e WhatsApp üzerinden ulaştığı öğrenildi. Akay’a, marketlerde ekmek ve su bulamadıklarını söyleyen Calvin, “Kalabalık olarak bir evde sığındık. Marketlerde ekmek ve su bulamıyoruz ve krakerlerle idare etmeye çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :