Ahmet Hakan yaver paylaşımı yapan AKP'liyi sert eleştirdi

Ahmet Hakan yaver paylaşımı yapan AKP'liyi sert eleştirdi
AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Salih Zeki Çakıroğlu diye bir vatandaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "Ne geldiyse yaverlerden geldi" başlığıyla Atatürk ile Sultan Vahdettin'in olduğu fotoğrafla FETÖ'den...

AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Salih Zeki Çakıroğlu diye bir vatandaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "Ne geldiyse yaverlerden geldi" başlığıyla Atatürk ile Sultan Vahdettin'in olduğu fotoğrafla FETÖ'den yargılanan cumhurbaşkanı yaverleri ve Mısır Devlet Başkanı Sisi'nin fotoğraflarını paylaştı. Ardından soruşturma da açılan AKP'li Çakıroğlu Belediyeden de çıkarıldı. Bununla ilgili Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan sert bugünkü köşesinde "Erdoğan'ın yaveri Vahdettin'in yaveri" başlıklı yazısında çok sert eleştiride bulundu. Hakan, "İki yaveri değil birbiriyle kıyaslamak... Aynı anda akla getirmek bile... “Ben şerefsizin tekiyim” diye bağırmak gibi bir şeydir." dedi.

İşte Ahmet Hakan Hakan'ın "Erdoğan'ın yaveri Vahdettin'in yaveri" başlıklı köşe yazısının ilgili kısmı...

KOCAELİ’nde sersemin teki, şöyle bir şey zırvalamış:

Erdoğan’ın yaveri Erdoğan’a ihanet etti.

Vahdettin’in yaveri Vahdettin’e ihanet etti.

Bütün yaverler hain.

Erdoğan’ın yaveri kimdi?

Kim olacak?

Sümüklü bir vaiz bozuntusuna iradesini teslim eden, halkın üzerine ateş açan bir kalkışmaya omuz veren, emperyalistlerin amaçlarına hizmet eden, milletine kalleşlik yapan zavallı bir ödlektir.

Peki Vahdettin’in yaveri kimdi?

Kim olacak?

Zelil ve perişan bir imparatorluğun küllerinden bir umut doğuran, kelle koltukta yollara dökülen, hakkında çıkarılan idam fermanlarına zerre aldırmadan milletinin istiklali için savaşan, en umutsuz andan büyük bir umut doğuran ATATÜRK’tür.

İki yaveri değil birbiriyle kıyaslamak...

Aynı anda akla getirmek bile...

“Ben şerefsizin tekiyim” diye bağırmak gibi bir şeydir.

Sadece bu da değil!

İşin içinde bir de...

Yunan adasına gitmeyi bile reddeden Tayyip Erdoğan’ı, İngiliz gemisine binip kaçan Vahdettin’le özdeşleştirmek gibi bir şapşallık da var.

Kısacası...

Şerefsizce bir şapşallık ya da şapşalca bir şerefsizliktir söz konusu olan.

Yazının devamı için...

Etiketler :