Adriana Lima, TV programıyla ekranlara geliyor!

Adriana Lima, TV programıyla ekranlara geliyor!
Yayındaki eğlence programlarından sıkıldıysanız, Adriana Lima’nın yeni televizyon şovuna hazırlanın!Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla "Milli Yenge" ilan edilen Adriana Lima televizyon sunuculuğuna hazırlanıyor. 21...

Yayındaki eğlence programlarından sıkıldıysanız, Adriana Lima’nın yeni televizyon şovuna hazırlanın!

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla "Milli Yenge" ilan edilen Adriana Lima televizyon sunuculuğuna hazırlanıyor. 21 Eylül’de ilk bölümü yayınlanacak olan Amerikan Güzellik Yıldızı programı ile karşımıza çıkacak.

Güzellik yarışması formatında olacak olan programı jüriler eşliğinde Adriana Lima sunacak. Jüride Beyonce’nin makyaj sanatçısı Sir John ve Vogue’un eski güzellik editörü Sarah Brown’un yer alacağı program 1 saat sürecek. 10 bölümlük sezonda 12 ünlü stilist ve uzman, çok sayıda kırmızı halı yarışması ve fotoğraf çekimi hazırlayacaklar.

Project Runway formatının güzellik versiyonu gibi olacak olan 'Amerikan Güzellik Yıldızı' tüm güzellik sırlarını bizlerle paylaşacak gibi görünüyor. Adriana Lima’yı podyum dışında bir yerde görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz!

Etiketler :