Adnan Oktar’ı ‘savcı’ FETÖ’cü yapmış!

Adnan Oktar’ı ‘savcı’ FETÖ’cü yapmış!
Yıllarca Adnan Oktar örgütü içerisinde yer alan bir şahsın anlattıkları Oktar ile FETÖ ilişkisini gözler önüne serdi. Ö.M

Yıllarca Adnan Oktar örgütü içerisinde yer alan bir şahsın anlattıkları Oktar ile FETÖ ilişkisini gözler önüne serdi. Ö.M. isimli şahsın verdiği bilgiye göre; yıllar önce Adnan Oktar'ı bir suçtan ifadeye çağıran savcı, onu Fethullah Gülen lehine konuşmaya ikna etmiş ardından da örgütün amaçları doğrultusunda kullanılmasını sağlamış.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Adnan Oktar yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 106’sı kadın 235 şüpheliden 190’ı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ifade işlemleri de sürüyor. Soruşturmaya konu olan şikayet dilekçeleri ve müşteki ifadelerinde de çarpıcı detaylar var.

SAVCI, ADNAN OKTAR’I FETÖ’CÜ YAPMIŞ!

Sözcü soruşturmadaki en çarpıcı ifadelerden birisine ulaştı. Müşteki Ö.M.’ye ait ifadede Adnan Oktar ve yapısına ilişkin çarpıcı bilgiler yer alıyor.

İŞTE O İFADE!

Yıllarca yapının içerisinde yer alan Ö.M. savcılığa verdiği ifadede Adnan Oktar örgütü ile FETÖ’nün ilişkisini gözler önüne serdi.

Adnan Oktar’ın 2010 yılından önce Fethullah Gülen aleyhine birkaç kez açıklama yaptığını hatırlatan Ö.M. “Bu konuşmasından sonra hakkında bir tarihi eser kaçakçılığı davası başlatıldı ve Adnan Oktar bu dava üzerinden tehdit edildi.” dedi.

“ÜÇ GÜN BOYUNCA FETHULLAH GÜLEN’İ ÖV”

Soruşturmayı yürüten savcının Oktar’a; “Üç gün boyunca Fethullah Gülen’i öven yayınlar yap” diye talimat verdiğini ve Oktar’ın da buna uyduğunu belirten Ö.M. “Savcı, görüntülerde de göreceğiniz üzere istediğini yaptırmış ve Adnan Oktar’ı FETÖ güdümüne sokmuştur. Bu olaydan sonra cemaat olarak başta başkanlık sistemine karşıt olmak üzere birçok bakan, Diyanet İşleri başkanı ve FETÖ’nün istemediği önemli şahsiyetler hakkında olumsuz propaganda ve karalama kampanyası başlattık” diye konuştu.

Etiketler :