Adıyaman'da cinsel istismar iddiaları üzerine özel bir yurdun müdürü gözaltına alındı.

Adıyaman'da cinsel istismar iddiaları üzerine özel bir yurdun müdürü gözaltına alındı.
Adıyaman'ın Besni ilçesinde özel bir yurtta 2 erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı iddia edildi. İddiaya göre, yurdun müdürü, 2 öğrencisine istismarda bulundu. 10 yaşındaki ki öğrenci bu durumu ailelerine anlattı. Aileler...

Adıyaman'ın Besni ilçesinde özel bir yurtta 2 erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı iddia edildi. İddiaya göre, yurdun müdürü, 2 öğrencisine istismarda bulundu. 10 yaşındaki ki öğrenci bu durumu ailelerine anlattı. Aileler şikayetçi oldu. Besni Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Yurt müdürü gözaltına alındı. Adıyaman Valiliği idari soruşturmanın da açıldığını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Terör örgütü FETÖ'den boşalan alana yerleşen tarikatlar, çocuklarımızın geleceğini karartıyor. Bir nesil yok ediliyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde "Süleymancılara" ait olduğu bilinen Hayrünnisa Gölbaşı Çocuk Yurdu'nda kalan iki çocuğun taciz edildiğini açıkladı. Yarkadaş, "Yurt müdürü İ.T tutuklandı ama çocuklar ve aileleri korku içinde. Bunlar AKP'nin yanlış politikaları yüzünden yaşanıyor" dedi.

Etiketler :