Adalet Yürüyüşünde CHP'den ikinci MYK toplantısı

Adalet Yürüyüşünde CHP'den ikinci MYK toplantısı
Adalet Yürüyüşünün 21. gününde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kortej emin adımlarla İstanbul'a ilerlerken, CHP'nin MYK toplantısı yapıldı. MYK sonrası Parti Sözcüsü Bülent Tezcan açıklama yaptı.

Adalet Yürüyüşünün 21. gününde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kortej emin adımlarla İstanbul'a ilerlerken, CHP'nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı yapıldı.

CHP MYK'sı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Kocaeli'de yol üzerinde verilen mola yeri Kirazlıyalı mevkisinde toplandı. Saat 12:00'de başlayan CHP MYK toplantısı yaklaşık bir saat sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan MYK sonrası açıklama yaptı.

YÜRÜYÜŞE DÖNÜK BİR SALDIRI DEĞİL

"Bölgede bir IŞİD operasyonu olduğu bilgisini aldık emniyet güçlerinden Ancak bunun bir rutin çalışma sonucu olduğunu öğrendik yani bu yürüyüşe dönük özel bir saldırı ya da planlamaya dayalı bir operasyon değilmiş. Emniyetin yaptığı açıklama bu. Rutin, emniyetin bölgedeki terör örgütlerine yönelik rutin çalışmasının bir parçası doğal olarak yürüyüş güzergahı buradan geçince emniyetin dikkati ve çabaları da belli noktalara daha fazla yoğunlaşıyor bu yararlı da bir şey. Bu çerçevede özel bir yürüyüşe dönük saldırı planı değil ama genel operasyonlar çerçevesinde yapılmış bir önlem bir operasyon olduğu bilgisini aldık. Bütün provokasyon girişimlerine karşı güvenli bir şekilde yürüyüşü tamamlayıp mitingi gerçekleştirmek istiyoruz.

Etiketler :