Acun Ilıcalı Survivor’da ödülü açıkladı! Dudak uçuklatan rakam...

Acun Ilıcalı Survivor’da ödülü açıkladı! Dudak uçuklatan rakam...
Survivor 2018 All Star son bölümde Acun Ilıcalı iki önemli değişikliği açıkladı. Uluslararası oyunlarda ve baraka oyununda değişikliğe gidiliyor. Survivor 2018'de uluslarası oyunda ödül 250 bin lira olacak.

Survivor 2018’de dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı ile geçti. Ardından konseyde adaylar belirlendi ve bu hafta gönüllüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Konseyde Acun Ilıcalı süpriz değişiklikleri açıkladı.

ÖDÜL 250 BİN LİRA

Acun Ilıcalı sürprizi konseyde duyurdu;

“Enternasyonal Survivor demiştik. Her hafta oynayacağınız yeni bir oyunu açıklıyorum. Arkadaşlar her hafta sembol ouyunu oynayacaksınız. Takım yok en iyi erkek ve kız belirlenecek. Bu iki arkadaşımız haftada bir gün Rumen ve Yunan yarışmacılarla oyuna çıkacak. Sembolü kazanan erkek ve kadın yarışmacılar o hafta Rumen ve Yunan takımlarının en iyileriyle çıkacak bunu da kazanırsa eğer üç kere kazanırsa enternasyonal oyunu ailesi Dominik’e gelecek. Enternasyonal oyunu kazananlar arasında yapılacak büyük finali kazanan da büyük bir ödülün sahibi olacak. Tam 250 bin lira kazanacak.”

BARAKA OYUNUNDA EN İYİLER YARIŞACAK

“İkinci sürpriz şu, arkadaşlar sizin için en hayati oyunlardan birinin baraka ödülü olduğunun farkındayız. İki takımın da nasıl mücadele ettiğinin biliyoruz. Şimdi bu oyunla ilgili değişikliği anlatıyorum. Bundan sonra haftada iki kez oynanacak oyuna en iyi iki erkek en iyi iki kız birlikte çıkacaksınız. Ve bu oyun 10’da bitecek.”

Etiketler :