Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu açıkladı! Survivor 2018 kadrosunda kimler var?

Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu açıkladı! Survivor 2018 kadrosunda kimler var?
Survivor 2018 All Star yarışması için geri sayım başladı. Survivor ne zaman başlayacak ve kadrosunda kimler olacak soruları yanıt buldu. 10 şubat'ta başlayacak Survivor yarışmasının All Star kadrosu belli oldu.

Heyecanla beklenen Survivor 2018 All Star yarışmasının başlamasına 8 gün kaldı. Acun Ilıcalı yayınladığı tanıtım videosu ile Survivor All Star kadrosunu açıkladı. Bu yıl ilk yaşanacak diye Survivor 2018 duyuran Ilıcalı All Star “Bir takım bugune kadar yarışan isimlerden en öne çıkan All Star’lar olacak” demişti. All Star kadrosu belli olurken, gönüllüler takımında sadece bir isim belirlendi. İşte Survivor 2018 yarışmacıları…

SURVİVOR 2018 ALL STAR KADROSU

Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntemepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan

Gönüllüler kadrosunda ise sadece Cumali Akgül ismi açıklandı.

SURVİVOR ALL STAR NASIL OLACAK?

Survivor 2018 diğer sezonlardan çok farklı bir konsepte izleyici ile buluşacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada; “2018 Survivor takım sistemi değişti.” dedi.

Survivor 2018'de takım sistemi değişiyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor'da bu yıl takımlar farklı olacak. Her sezonda daha heyecanlı bir hal alan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2018'de bu yıl iddialı bir ekip Survivor adasında yer alacak.

Etiketler :