Abdüllatif Şener’e cumhurbaşkanına hakaret soruşturması... Şener, Halk TV'de anlattı!

Abdüllatif Şener’e cumhurbaşkanına hakaret soruşturması... Şener, Halk TV'de anlattı!
Eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'e cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın gerekçesi olarak Twitter hesabından yapılan paylaşımlar gösterildi."HESABIM ÇALINDI"Ankara Cumhuriyet...

Eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'e cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın gerekçesi olarak Twitter hesabından yapılan paylaşımlar gösterildi.

"HESABIM ÇALINDI"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Şener, hesabının Ayyıldız Tim tarafından çalındığını ve paylaşımların kendisine ait olmadığını söyledi.

DİLEKÇEDE YER ALAN İFADELER

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın ise dilekçesinde “Her ne kadar şüpheli savunmasında hesabının şifresinin çalındığını ve suça konu paylaşımları kendisinin yapmadığını belirterek suçlamayı kabul etmemiş ise de şifrenin çalındığına dair müracaatının ve delilinin bulunmamasına karşılık savunmasının suçtan kurtulmaya yönelik olduğu değerlendirilerek savunmasına itibar edilmediği, bu şekilde şüphelinin üzerine atılı cumhurbaşkanına hakaret suçunu işlediği anlaşılmakla, eylemine uyan sevk maddeleri gereğince cezalandırılması talep olunur” ifadelerini kullandı.

Etiketler :