Abdullah Gül'den AKP'nin 16. yıl dönümünde manidar mesaj!

Abdullah Gül'den AKP'nin 16. yıl dönümünde manidar mesaj!
AKP’nin Sincan Harikalar Diyarı’ndaki yaklaşık 6 bin kişilik amfide yapılan 16’ncı kuruluş yıldönümü kutlamaları sade ve ama coşkulu şekilde yapıldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, mazeret bildirerek katılmadığı...

AKP’nin Sincan Harikalar Diyarı’ndaki yaklaşık 6 bin kişilik amfide yapılan 16’ncı kuruluş yıldönümü kutlamaları sade ve ama coşkulu şekilde yapıldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, mazeret bildirerek katılmadığı programa kutlama mesajı gönderdi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı programa Erdoğan, 3 yıllık aranın ardından AKP Genel Başkanı sıfatıyla ilk kez katıldı. Programda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Kuran Tilaveti verildi. Kutlamalara birlikte gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın yakalarındaki 16’ıncı yıl rozeti dikkat çekti. Gül, programa gönderdiği kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

“DEMOKRASİ” MESAJI

“16 yıl önce bugün Türkiye’ye yeni bir umut ve yeni ışık getireceğine inanarak kurduğumuz AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Girdiği ilk seçimden bu yana ülkeyi yönetme sorumluluğu üstlenen partimiz köklü siyasi ve ekonomik reformlarla halkımıza unutulmaz büyüklükte hizmetler yapmış ve ülkemizin dünyada itibarını arttırmıştır. Hain darbe teşebbüsünü fedakar halkımızla birlikte püskürtmesinin üzerinden bir yıl geçmiştir. AK Parti kuruluş yıldönümündeki değer ve politikaları kendine yeniden rehber edinip evrensel demokrasi kriterleriyle kendi değerlerini mecz ederek yoluna devam etmelidir. Partimizin aziz milletimize daha çok hizmetlerde bulunacağına inanıyorum.”