Abdullah Gül, Hulusi Akar'ın ziyaretiyle ilgili konuştu

Abdullah Gül, Hulusi Akar'ın ziyaretiyle ilgili konuştu
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hulusi Akar ve İbrahim Kalın'ın ofisini ziyaretiyle ilgili konuştu, "Böyle bir ziyaret oldu. Herkesin gözü önünde, gündüz vakti oldu. Gizli kapaklı değil

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hulusi Akar ve İbrahim Kalın'ın ofisini ziyaretiyle ilgili konuştu, "Böyle bir ziyaret oldu. Herkesin gözü önünde, gündüz vakti oldu. Gizli kapaklı değil. Söylendiği gibi, tehdit, empoze veya saygısızlık söz konusu değil. Bunun bilinmesini isterim. Ofisimde oldu" dedi.

Abdullah Gül, Hulusi Akar'ın ziyaretiyle ilgili konuştu

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasetin gündemindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile İbrahim Kalın'ın kendisine ziyaretine ilişkin ilk kez konuştu.

Cuma namazı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Gül, "Ziyaret adaylık süreciyle ilgili miydi?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Ankara'da bir açıklama yapılmış zaten, söylenenler, açıklamalar doğru. Böyle bir ziyaret oldu. Herkesin gözü önünde, gündüz vakti oldu. Gizli kapaklılık söz konusu değil. Söylendiği gibi tehdit, empoze veya her hangi bir saygısızlık söz konusu değil. Ziyaret ofisimde oldu. Ofisim 3. Kolordu'nun yanında zaten."

Etiketler :